Menu

Patricia

Patricia Hamilton
Patricia Hamilton

Patricia Hamilton Make up Artist Door de jaren heen heeft Patricia Hamilton als visagiste al flink wat ervaring opgedaan in een dynamisch werkveld. Piet Paulusma, Annemarie van Gaal, Carry Slee: allemaal zaten ze al eens bij haar op de make-upkruk. Met Veenendaal als uitvalsbasis crost Patricia wekelijks het hele land door voor commerciële opdrachten voor reclamebureaus en productiehuizen. Zo neemt ze onder andere de modellen in de reclamefolders van ANWB, Welkoop en Leenbakker onder handen. Maar ook voor magazines als Theater Glossy Scenes, Eigentijd en PGGM&co verzorgt ze de visagie en doet daarnaast de hairstyling.

Klanten: van cosmeticamerk tot bruid Als all round make-up artist is Patricia breed inzetbaar. Zowel business-to-business als in de particuliere sector. Of beter gezegd: voor fotoshoots zijn reclamebureaus en productiehuizen haar opdrachtgevers. Maar met het zelfde gemak voorziet ze een bruid van de perfecte bruidsmake-up op haar Grote Dag. Ook voor vrijgezellenfeesten en workshops neemt ze de make-upkwast ter hand en deelt ze haar beste make-up tips en tricks.

Make-up artist op locatie Als make-up artist werkt Patricia op locatie en gebruikt daarbij haar eigen professionele make-upkoffer, gevuld met de beste make-up- en hairstylingproducten. Opdrachtgevers en klanten omschrijven Patricia Hamilton als gedreven, inlevend, direct en een ware vakvrouw.

Patricia over haar werk  “Als make-up artist ben je meer dan de persoon met de poederdoos. Je komt dichtbij mensen. Letterlijk. Daarom is het belangrijk om iemand aan te voelen en op zijn of haar gemak te stellen. Visagie is meer dan ‘iemand mooi maken’. Het is mijn passie om mensen – zowel modellen als particulieren – in elke opzicht de mooiste versie van zichzelf te laten zijn. Een mooie buitenkant is het middel, het ‘vangen’ en vertalen van iemands persoonlijkheid het doel. Dat zorgt voor een stralend beeld.”  Be fabulous! – Patricia Hamilton, Make-up artist