Menu

Be Fabulous make-up workshops

_IMG304a7

_IMG3164

Be Fabulous make-up workshops
Leuk voor de dag willen komen, maar dat gepriegel met eyeliners en lipgloss lukt maar niet? Gebruik je al jaren dezelfde kleuren voor je make-up, maar past dit nog wel bij je? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe look? Herkenbaar? Schrijf je dan nu in voor een Be Fabulous make-up workshop.Wanneer je een Be Fabulous make-up workshop volgt leer je in ongeveer 2,5 uur de basis van een goede make-up. Er wordt ook aandacht besteed aan de reiniging en verzorging van je huid en er is ruimte voor vragen. Tijdens het item “What’s in my make-up Bag” leer je optimaal gebruik te maken van je eigen make-up. Na afloop krijg je een goed gevulde goodiebag mee.

 

De Be Fabulous make-up workshops zijn op:

Vrijdag 14 oktober 2016 van 19:30 uur tot 22:00 uur = VOL

Zaterdag 15 oktober 2016 van 14:00 uur tot 16:30 uur

Schrijf je hier in!

 

Be Fabulous make-up workshoparrangementen

  • Be Fabulous make-up workshop € 35,- p.p.
  • Be Fabulous make-up workshop inclusief uitgebreide lunch € 55,- p.p.
  • Be Fabulous make-up workshop inclusief high tea € 55,- p.p.

De workshops worden gegeven vanaf 5 personen tot maximaal 10 personen. Op die manier is er voldoende ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht.

Locatie Be Fabulous workshops: De Kantine, Energiestraat 3 te Veenendaal. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Hapjes en Drankjes
Tijdens een Be Fabulous make-up workshops worden er lekkernijen en drankjes verzorgt door DeMaes Gastvrij.

Het is altijd mogelijk een arrangement op maat samen te stellen. In overleg stemmen we dan af hoe we aan al uw wensen kunnen voldoen. Leuk bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.